Søg i denne blog

tirsdag den 21. maj 2013

Husk erotikken - også når i ikke har sex

Alt for mange par, har parkeret erotikken til de tidspunkter, hvor man har tid og overskud til sex. 
Derved kan det, at have sex sammen blive en "opgave" mere end en lyst. Det kan være som at køre bil, og pludselig skifte fra 1. til 5. gear, og springe alle dem imellem over.

Hvis du kan genkende dette fra dit parforhold, er mit forslag til jer, at I begynder at fokusere på den erotik, der skal ligge mellem de gange hvor i har sex sammen. Og erotik kan være mange ting - det kan være særlige former for berøring. Det kan være et særligt blik, en fræk bemærkning, en fræk SMS besked etc.  På den måde, kan i opleve at der i jeres forhold kommer en erotisk grundtone - en gnist, der  får forløsning, de gange hvor i så har sex.

Første trin: Snak om, hvad i egentlig oplever som erotisk hver især

Andet trin: Begynd at gøre de ting...


"Hvor svært kan det være" fristes man næsten til at sige. Men jeg ved godt, at det kan være svært, når erotik konkurrer mod en dagligdag med travlhed, arbejde, børn m.v. Eller som ramler ind i en naturlig generthed i forhold til at sætte ord på erotik. Så bær over med jer selv, hvis det ikke er lige i skabet første gang. Bliv ved, giv det en chance til - det er det værd ;-)